Nadat aan het einde van 2016 het besluit was gevallen om met elkaar aan de slag te gaan, zijn we gisteren dan ook echt aan het traject begonnen bij de Vrijwillige Hulpdienst te Eindhoven. De eerste bijeenkomst van het kernteam was een feit! We kijken terug op een mooie aftrap van onze samenwerking.

VHD Eindhoven

Op zoek naar een passend systeem

VHD Eindhoven is lid van Mezzo en via de relatie die Novire met Mezzo heeft, zijn de VHD en Novire met elkaar in contact gekomen. VHD heeft momenteel een zelfontwikkeld systeem dat aan vervanging toe is. Na een uitgebreide kennismaking en een uitgebreid vooronderzoek naar deze eigen applicatie, zijn we tot een goed plan van aanpak gekomen om de gegevens te migreren.

Aan de slag!

Na de bekrachtiging van de samenwerking zijn we in januari al meteen voortvarend aan de slag gegaan. Op basis van de huidige database hebben we de Qsuite al in eerste aanleg ingericht en een tussendatabase aangelegd. Gisteren hebben we dat gepresenteerd. We hebben rollen en rechten doorgesproken en ook verdere mogelijkheden verkend.

De komende drie weken gaan we aan de slag met de finetuning van de inrichting om daarna de vervolgsessie met het kernteam te beleggen. Na het kernteam zal ook een controleteam zich over de inrichting buigen om zo toe te werken naar de migratie en het omschakelen van de oude applicatie naar de Qsuite.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire via 033 277 99 77.