Opnieuw kunnen we een kandidaat feliciteren met haar persoonlijke certificering Wijkgericht werken. Deze keer is het niet de beurt aan een trainer of docent van het Hoornbeeck College maar aan een belangstellende, Janneke Maan-Terlouw.

Uit persoonlijke interesse in het gedachtegoed van het Improvement Model en Novire is zij gestart met de opleiding Wijkgericht Werken, zoals deze ook bij het Hoornbeeck College wordt aangeboden. En nu is dat bekroond met een persoonlijke certificering met een prachtige score: Janneke, van harte gefeliciteerd!

Certificering

Wijkgericht werken is ook de basisfilosofie van het Improvement Model

Nadat we in augustus de opleiding Wijkgericht werken gestart zijn bij het Hoornbeeck College, is de opleiding ook doorontwikkeld tot een opleiding waarmee je de basisfilosofie van het Improvement Model eigen kan maken.

Het is de perfecte opleiding voor zorgprofessionals, maar ook voor andere betrokkenen in de zorg om de mindset volledig op de klant en de maatschappelijke opdracht af te stemmen. Het vraagt immers echt omdenken om het ‘productendenken’ los te laten en consequent over te gaan naar het ‘klantdenken’.

Met deze opleiding Wijkgericht werken maak je je die nieuwe mindset volledig eigen. Daarmee is het de perfecte opstap richting ook opleidingen zoals het auditen volgens het Improvement Model.

Persoonlijke certificering onder accreditatie

Bij de opleiding hoort een eindopdracht en een persoonlijke certificering. Deze persoonlijke certificering vindt plaats onder de acceptatie van de Raad voor Accreditatie van het Improvement Model.

De stichting Beheer Improvement Model (BIM) draagt zorgt voor het beheer van het certificatieschema. Stichting BIM geeft derhalve ook de persoonlijke certificeringen uit.

Heb je een certificering behaald, dan word je vermeld in het register.

Register

De certificering heeft een geldigheidsduur van een jaar. Na een jaar volgt er een opfrismoment en een herbeoordeling op basis van een praktijkcasus. Zo blijft de kwaliteit hoog én actueel: een leven lang leren gegarandeerd!

Werkzaam in de zorg- en welzijnssector én door met de volgende opleidingen Janneke is na jaren in het bankwezen gewerkt te hebben nu weer terug op haar ‘oude stek’ binnen de welzijns- en gezondheidszorg. Daar deed zij al eerder ervaring op.

Door de opleiding en persoonlijke certificering is ze niet alleen nu weer helemaal ‘bij’ in het werkveld, maar is dat ook gegarandeerd voor de komende periode. Deze kennis zet zij nu meteen al in als beleids- en kwaliteitsmedewerker én als adviseur in haar nieuwe functies binnen de zorg.

Maar Janneke is nog niet klaar: ze gaat meteen door met de opleidingen over kwaliteitsmanagement en over de auditing van het Improvement Model.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.