Vanaf vandaag is er nog iets leuks – en vooral ook iets heel erg handigs – beschikbaar in de Qsuite. Het was je misschien al opgevallen toen je vanmorgen inlogde. Je ziet op al jouw pagina’s – wanneer na de startpagina in één van je dossiers bent gegaan – twee nieuwe icoontjes bovenin je scherm. Een envelopje voor je berichten en een belletje voor je belangrijke notificaties.

Berichten en meldingen in Qsuite

Het envelopje

In het envelopje zitten de mailberichten die aan jou gericht zijn. Het sturen van berichtjes is één van de manieren om te communiceren binnen de Qsuite.

Wil je meer weten over hoe je kan communiceren binnen de Qsuite en deze berichtjes (en belletjes) kunt inzetten?

Instructie Qsuite | Hoe kan ik communiceren binnen de Qsuite? from Evelien Verkade

Belangrijke notificaties

De Qsuite zit vol met belangrijke meldingen. Denk aan de einddata van je indicaties, van je plan, de evaluatiemomenten van de acties in je plan, de meldingen van incidenten die moeten worden afgewikkeld, de processen die moeten worden geëvalueerd of de jaarplanning die is ingesteld met allemaal terugkerende acties. En vergeet de metingen niet die periodiek moeten worden uitgevoerd. Of bijvoorbeeld je planning: afspraken met klanten kun je ook niet over het hoofd zien.

Wat doen we met deze notificaties? We zetten ze allemaal weg en tonen ze in je agenda, en binnenkort ook in een nieuwe tijdlijn / takenlijst. Én onder ‘je belletje’.

Als eerste zijn daar nu de ‘overdrachtsrapportages aan toegevoegd’. Deel je een overdracht? Dan krijg je een melding door een oranje bolletje met een getal er in.

Melding

Klik je daarop? Dan zie je welke overdrachten er met jou zijn gedeeld.

Overdrachten

Ook vanuit de instructie over de rapportages kan je zien hoe je een rapportage bekijkt:

Instructie Qsuite | Hoe bekijk ik een rappportage of contactverslag? from Evelien Verkade

Er volgen binnenkort meer herinneringen van acties onder het belletje bovenin je scherm. We houden je op de hoogte! Meer weten? Neem contact op met Novire.