In de afgelopen twee weken zijn er volop bezoeken geweest aan de Mezzo-organisaties die zich als eerste geïnteresseerd hebben getoond in de Qsuite als vervanging voor MezzoRegistratie. Alle ontmoetingen zijn erg inspirerend en goed geweest. De organisaties zijn nu zelf aan de slag met hun eigen demo-account.

Demo beschikbaar

Nu de eerste organisaties zelf aan de slag zijn gegaan en dit prima blijkt te werken, kunnen we de demo-accounts verstrekken aan organisaties die geïnteresseerd zijn.

Heeft u interesse? Dan kunt u vanaf vandaag een demo-account bij ons aanvragen.

We hebben de demo met algemene taken ingericht en helemaal uitgewerkt in instructies en handleidingen, zodat iedereen met ‘zelfstudie’ rond kan kijken en ideeën kan opdoen.

Welkom bij de demo van Qsuite voor informele zorg voor de leden van Mezzo from Evelien Verkade

Hier ziet u een meer algemene rondleiding, zodat u een beeld krijgt van alle mogelijkheden die er zijn. In de demo hebben we ons namelijk gericht op de belangrijkste functionaliteiten voor dit moment.

Rondleiding Qsuite | Een rondleiding door de Qsuite voor de informele zorg voor de leden van Mezzo from Evelien Verkade

Geplande bijeenkomst op 26 september niet meer nodig

Doordat de eerste gesprekken zo succesvol zijn geweest én de demo beschikbaar is, is de geplande bijeenkomst op de 26e aanstaande niet meer nodig. Iedereen kan namelijk beter in zijn eigen tijd en eigen rust rondklikken. Mezzo zal in de komende week haar leden hierover informeren. Wanneer leden graag een persoonlijke vrijblijvende toelichting wensen, dan kunnen zij hiervoor een afspraak maken met het secretariaat van Novire.

Stappenplan

Inzage in de demo is de nieuwe stap om te komen tot een succesvolle migratie. Aan de hand van de demo kunnen organisaties ideeën opdoen en de mogelijkheden verkennen. Na de besluitvorming en ondertekening van de overeenkomsten zal een eigen omgeving worden ingericht en zal deze helemaal op maat worden gemaakt. Daarna kan de migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie naar de Qsuite plaatsvinden en kan er gestart worden met het werken met de Qsuite.

Stappenplan

Langs dit stappenplan zullen in de komende maanden al veel organisaties overgaan van MezzoRegistratie naar de Qsuite. Dit traject loopt door tot het einde van 2016, want alleen tot het einde van volgend jaar zal MezzoRegistratie nog in de lucht gehouden worden.

Meer informatie? Neem contact op met Novire!