De Qsuite was al een behoorlijk compleet customer relation management systeem (CRM-systeem), maar de laatste punten staan nu ook op de i: de relaties van een organisatie kunnen nu ook volledig worden vastgelegd en worden gekoppeld aan de personen in de Qsuite.

De Qsuite is de softwareoplossing van Novire. Lees hier meer over de Qsuite.

De persoon is leidend

Niet al te lang geleden hebben we binnen de Qsuite een grote aanpassing in het fundament doorgevoerd. Niet langer staan de Klanten en de Medewerkers centraal: nee, de persoon is leidend. En iedere persoon kan één of meerdere rollen, of dossiers, hebben.

Deze personen kunnen natuurlijk ook een andere relatie zijn. Bijvoorbeeld een contactpersoon van een samenwerkingsrelatie of een ketenpartner.

Een ketenpartner

Een ketenpartner is dan een organisatie met wie je samenwerkt, een samenwerkingsrelatie zogezegd. Een organisatie kan vervolgens één of meerdere contactpersonen hebben.

De ketenpartners konden al langer worden vastgelegd in de Qsuite, maar nu kunnen er aan een organisatie ook één of meerdere personen worden gekoppeld.

Ketenpartners in Qsuite

Uiteraard zijn al deze relaties ook weer uit de database te halen.

Migratie database MezzoRegistratie

Nu deze functionaliteit gereed is, is het ook meteen gelukt om de database met relaties en organisatie te migreren vanuit MezzoRegistratie. Bij Steunpunt Mantelzorg Zuid leverde dit meteen al ruim 1200 relaties op.

De laatste punten worden deze dagen op de i gezet rondom deze migratie. Het team van Novire is volop bezig met de tests die hiervoor nodig zijn en het verloopt voorspoedig. Conform onze planning kunnen we naar alle waarschijnlijkheid aan het einde van deze week zeggen dat de migratie volledig gelukt is bij de eerste organisatie.

Daarna zijn we zover dat we alle andere organisaties kunnen gaan omzetten. Dat is een belangrijke mijlpaal, waarbij deze relatie-database een belangrijk onderdeel vormt.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.