Nu de migratie van de data van MezzoRegistratie gelukt is, hebben we de data niet alleen bij de eerste twee organisaties kunnen migreren, maar bij de eerste vijf organisaties al! Deze vijf organisaties, Steunpunt Mantelzorg Zuid te Maastricht, De Manteling te Middelburg, Stichting ZIJN te Walcheren, Stichting De Groene Mantel te Roosendaal én Markant te Amsterdam hebben daarom een testinstructie ontvangen vorige week.

Geen sinecure en daarom testen noodzakelijk

Het migreren van de data vanuit MezzoRegistratie is geen sinecure. Het is een ingewikkeld proces gebleken.

Als Novire hebben we alles zo goed mogelijk getest, maar het is nu ook belangrijk dat de organisaties zelf ook hun data goed testen. Zij kennen immers hun data beter dan Novire en kunnen nog beter de dossiers inhoudelijk testen.

Definitief overgaan Deze eerste organisaties kunnen na de test ook definitief overstappen. Een nieuw systeem is altijd wennen. Novire ondersteunt hier zoveel mogelijk bij. Zo is het mogelijk om op het moment van het overgaan nog één keer alle data over te zetten van MezzoRegistratie naar de Qsuite, zodat er zo soepel mogelijk overgestapt kan worden.

Intussen werkt Novire door aan de rapportages die uiteraard uit de Qsuite moeten komen ter verantwoording van de uitgevoerde activiteiten door de organisatie.

Meer organisaties Na deze vijf zijn we inmiddels bij nog ongeveer zo’n 10 organisaties gestart. Deze organisaties volgen in de migraties binnenkort. Iedere organisatie bevindt in zich in de eigen fase binnen het totale proces van inrichten en migreren.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.