Op vrijdag 27 november 2015 hebben we kennis gemaakt met het team van het Mantelzorgcentrum in Heiloo. Na deze kennismaking zijn we een overeenkomst aangegaan en gisteren vond de eerste workshop plaats.

Mantelzorgcentrum

Qsuite inzetten als opvolger van MezzoRegistratie

Het Mantelzorgcentrum gebruikt momenteel MezzoRegistratie om daarin de registratie van de verleende diensten aan mantelzorgers, andere zorgprofessionals en organisaties vast te leggen.

Maar MezzoRegistratie loopt af aan het einde van dit jaar en de gegevens moeten worden overgezet. Het is een mooie kans om de puzzel opnieuw te leggen en opnieuw te kijken naar de wensen aan een systeem. Waarbij we verder gaan dan een registratiesysteem alleen; Qsuite voor het Mantelzorgcentrum wordt een procesondersteunend systeem én een projectbeheersysteem.

Volgende stappen

In de workshop gisteren hebben we alle informatie gedeeld.

Novire gaat nu met al deze informatie aan de slag om tot een passende inrichting te komen. Daarna buigen we ons met elkaar over de migratie en daarna zal er concreet ‘overstapmoment’ worden bepaald. De collega’s van het Mantelzorgcentrum kunnen in ieder geval vast aan de slag met de oriëntatie van de mogelijkheden in de leeromgeving. We kijken uit naar de volgende stappen!

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.