Nadat we afgelopen augustus startten met de eerste workshop en de inrichting van de Qsuite, was het dan afgelopen weekeinde zo ver: de definitieve migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie naar de Qsuite voor EVA was een feit! Hiermee is EVA het afgelopen weekeinde definitief aan de slag gegaan met de Qsuite. Een moment waarop we erg trots op zijn uiteraard!

Logo EVA

MezzoRegistratie

Ook EVA, een onderdeel van ActiVite, gebruikte voor haar registratieprocessen tot dit moment MezzoRegistratie. Dit systeem wordt uitgefaseerd en om die reden heeft EVA de keuze gemaakt voor de Qsuite van Novire. Langs onze gestandaardiseerde aanpak hebben we met elkaar gewerkt aan de inrichting en de migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie. Nadat we al eerder een proefmigratie uitvoerden en deze zorgvuldig testten, was het afgelopen weekeinde zo ver om de definitieve migratie uit te voeren.

Inrichting Implementatie Qsuite

http://www.slideshare.net/novire/inrichten-en-implementeren-van-de-qsuitehoe-werkt-dat

Trainingen

Vorige week donderdag hebben we dan ook alle collega’s getraind. Nét voor de migratie hebben alle collega’s instructie en uitleg ontvangen. Een nieuw systeem is altijd spannend. Het kernteam had zich in de voorbereidingen al helemaal verdiept en het systeem zich eigen gemaakt. Nu was het de beurt aan de rest van de collega’s. Met goede sessies als gevolg. Ook zijn we in overleg geweest met de ICT-dienstverleners vanuit ActiVite zodat we alle processen rondom de Qsuite goed op elkaar af stemmen.

Testen

Nu we definitief over zijn kunnen er nog beste bevindingen naar boven komen. Hoe goed we ook voorbereid waren en hoe goed we ook getest hebben; er kunnen altijd nog onvoorziene situaties optreden. Uiteraard houden we daarover nauw contact en trachten we eventuele bevindingen direct zo goed mogelijk op te lossen. Tot zo ver verloopt alles echter voorspoedig!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.