Naar aanleiding van de samenwerking met Yarden zijn we deze week veel nieuwe functionaliteiten aan het toevoegen in de Qsuite. Yarden wil graag na een periode van inrichting nu namelijk zo snel mogelijk ‘live’. Er zijn echter nog wat punten op de i te zetten in de applicatie. Deze ‘punten op de i’ voor Yarden leveren weer mooie nieuwe functionaliteiten op voor al onze klanten.

Vanaf vandaag zijn daarom de volgende onderdelen toegevoegd:

Eigen instellingen op de filters op de activiteitenplanning

In de activiteitenplanning waren onlangs mooie nieuwe filters toegevoegd. Door de filters kan je in de activiteitenplanning goed overzicht houden over welke activiteiten voor wie en door wie wanneer worden gepland en uitgevoerd. Er is nu een eigen standaardinstelling op deze filters mogelijk, zodat je met een snelknop altijd snel de juiste instellingen selecteert.

Slim printen

Daarnaast kan je deze geselecteerde activiteiten ook snel naar Word printen. Mocht een activiteit zich ergens in het jaar bevinden, of mochten er meerdere activiteiten door het jaar verspreid zijn, dan kan je door de printfunctie snel zien welke gegevens waar zichtbaar zijn.

Filters

Factuurnummers: eigen nummers en automatisch ophogen

Een andere functionaliteit is ook erg interessant. De Qsuite kent uiteraard zelf de eigen nummers toe aan de klant- en medewerkersdossiers. Bij de klantdossiers is het nu mogelijk om een eigen nummer toe te voegen aan het dossier. Dat nummer wordt automatisch doorgeteld. De beheerder stelt bijvoorbeeld in dat het nummer per vandaag 2016-001 is. Ieder dossier dat hierna wordt aangemaakt krijgt het nummer 2016-002, 2016-003 etc.

Factuurnummers

Bij Yarden wordt dit toegepast als een factuurnummer, op basis waarvan de koppeling naar de facturatie en boekhouding gelegd kan worden.

Facturatie

Met deze methode kunnen echter ook andere klanten zelf nummers toewijzen aan dossiers en zo hun eigen unieke kenmerken en nummering toevoegen. Bovendien is het ook een belangrijke stap richting de koppeling naar verschillende boekhoudsystemen.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.