Vanaf nu kunnen we als Novire de opleidingen én alle onderliggende onderdelen, zoals cursussen, lessen en opdrachten kopiëren op zo’n manier dat ofwel onderlinge relaties intact blijven of dat deze worden verbroken.

De Improvement Academy is de digitale leeromgeving van Novire. De digitale leeromgeving is volledig geïntegreerd met de werkomgeving. Deze leeromgeving faciliteert in het slim en efficiënt overdragen van vernieuwende kennis. In de huidige tijd waarin alle zorg- en dienstverlening weer op de klant moet zijn afgestemd en waarin het vooral lokaal geregeld moet worden, is er geen generieke oplossing meer mogelijk.

Generiek maatwerk?

Maatwerk: dat is waar het om gaat in deze tijd. Maar wel efficiënt en effectief maatwerk. Hier ligt dan ook de grote uitdaging voor Novire. Hoe blijven we duurzaam kennis zo bundelen dat we al onze relaties kunnen voorzien in een maatwerktoepassing van een standaard generiek product?

Het lijken wel twee uitersten die niet met elkaar verenigbaar zijn. Juist hier ligt onze unieke waarde. De werkomgeving en de leeromgeving richten we zo in, dat ze uniforme ingrediënten vormen in een maatwerk-inrichting. Juist dit is feitelijk het product van Novire.

De slimme tools zijn vanaf vandaag weer wat slimmer

In april kondigden we het al aan: we gaan de leeromgeving, onze Improvement Academy, verder verbeteren. Er is namelijk nog wel winst te behalen. We kunnen de leeromgevingen nóg meer maatwerk laten zijn.

Onze voorwaarde was wel dat we qua beheer en onderhoud niet meer werk zouden krijgen. Het onderhouden van talloze varianten van opleidingen is namelijk niet te doen. De uitdaging was: hoe houden we de generieke basis, maar maken we hele specifieke toepassingen?

StudioFonkel is met deze uitdaging aan de slag gegaan en heeft de nieuwe oplossing ontwikkeld.

Een uniek staaltje programmeerwerk dat Novire veel meer mogelijkheden geeft om maatwerkopleidingen samen te stellen, maar toch op één plaats het beheer te voeren.

We zijn blij met deze nieuwe functionaliteiten!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.