Sinds afgelopen week mogen we vol trots vertellen dat de eerste unieke omgevingen van de inloophuizen van IPSO ‘live’ zijn gegaan. Nadat de eerste groep inloophuizen alle data in Excelbestanden had verzameld en had aangeleverd, kon de data via de importfunctie van Novire gemakkelijk verwerkt worden in de applicatie. Twee mooie mijlpalen komen bij elkaar!

novire-ipso-startpakket.jpg

Uitrol van de Qsuite onder de inloophuizen van IPSO

Eind februari kregen de coördinatoren van 55 inloophuizen in Nederland al toegang tot de Qsuite. Binnen stichting IPSO werken inloophuizen en psycho-oncologische centra samen aan een kwalitatief hoogwaardige, laagdrempelige psychosociale zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Maar liefst rond de 80 inloophuizen maken onderdeel uit van deze landelijke koepelorganisatie. Ook maken 5 psycho-oncologische centra hier deel van uit.

Afgelopen periode van kennismaken en testen

In de afgelopen periode is er door de inloophuizen volop getest en kennis gemaakt met de applicatie. Er is gewerkt in zowel in de leeromgeving als de werkomgeving.

novire-ipso-leeromgeving.jpg

In de demo-omgeving kon er geoefend worden.

novire-ipso-demo-omgeving.jpg

In de tussentijd konden de inloophuizen hun gegevens verzamelen in een Excelbestand. Het verzamelen en correct opnemen van de data in het Excelbestand was nog een redelijke klus. Zo moet de data veelvuldig nagekeken en gecorrigeerd worden. Nu de importfunctie gereed is, kan vanaf vandaag de eerste lading data ingelezen worden. De eerste omgevingen zijn verstrekt.

Importfunctie

Novire heeft de kans gegrepen om de importfunctie meteen breder op te zetten, zodat deze Excel-importfunctie ook voor andere organisaties te gebruiken is.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.