Novire biedt kennis, ondersteund door slimme software. Daarom biedt Novire een werkomgeving én – vanaf nu – een geïntegreerde leeromgeving. En daar zijn we heel trots op! Door deze geïntegreerde werk- en leeroplossing kan de kennis nog sneller en beter verspreid worden in ons netwerk. Dat is nodig ook, want het netwerk breidt zich snel uit.

Improvement Academy 2.0

Een belangrijke stap op dit moment

Juist omdat het netwerk zich heel snel uitbreidt, is de uitrol van de geïntegreerde leeromgeving nu een heel belangrijke stap voor Novire. Door de leeromgeving kunnen we kennis nog meer standaardiseren en gemakkelijker delen.

Deze leeromgeving is in de afgelopen maanden al volop toegepast voor het Hoornbeeck College. Sinds de zomer van 2015 zijn er namelijk al ruim 250 docenten en studenten van het Hoornbeeck College volop bezig met de opleiding Wijkgericht werken. Dit is één van de opleidingen die de Improvement Academy bevat. Een andere opleiding is de opleiding voor auditoren van het Improvement Model.

Nu zijn daar ook opleidingen aan toegevoegd over het gebruik van de Qsuite voor de formele zorg en de informele zorg. Speciaal voor de leden van IPSO en Mezzo zijn er specifieke maatwerkopleidingen ontwikkeld. Via de leeromgeving hebben nu alle klanten een opleiding ‘onder de knop’ die alle inhoudelijke en technische uitleg geeft over alle mogelijkheden in de Qsuite.

Er valt wat op de deurmat Morgen valt dan daarom ook deze starterskit op de digitale deurmat van onze klanten.

Novire starterskit

Vanaf morgen kan iedereen er kennis mee maken. De belangrijkste informatie staat er al in en meer en meer informatie zal gepubliceerd worden.

Meer weten? Hier leest u meer over de werking van de Improvement Academy in de leeromgeving.

Improvement Academy | Hoe werk ik in de leeromgeving? from Evelien Verkade

En hier in de werkomgeving:

Improvement Academy | Hoe werk ik in de werkomgeving? from Evelien Verkade

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.