Sinds gisteren is de nieuwe versie van onze software van de Improvement Academy live gegaan. In deze vernieuwde versie heeft de student nog beter inzicht in wat de inhoud van de opleiding is, wat zijn of haar resultaten zijn en waar hij of zij zich op dat moment in de opleiding bevindt.

Improvement Academy

Volop in gebruik

We beschikken al ruim 1,5 jaar over de software van onze Academy, maar sinds een half jaar wordt de kennis en de software volop in de praktijk beproefd. Sinds de zomer van 2015 zijn er namelijk al ruim 250 docenten en studenten van het Hoornbeeck College volop bezig met de opleiding Wijkgericht werken. Alles verloopt voorspoedig, maar uiteraard worden er ook verbeterpunten zichtbaar. We hebben besloten hiermee voortvarend aan de slag te gaan.

Geïntegreerde oplossing

Het belangrijkste is dat iedereen die met de oplossingen van Novire werkt, vanaf januari aanstaande een geïntegreerde leer- en werkomgeving aangeboden krijgt. Novire zal in 2016 gefaseerd dit aan al haar klanten aanbieden. Per werkomgeving en per rol zal de leeromgeving op maat worden ingericht. Iedere medewerker krijgt dan de mogelijkheid om met één keer inloggen zowel de leeromgeving als de werkomgeving beschikbaar te hebben. De geïntegreerde oplossing met één keer inloggen is nu ook mogelijk gemaakt.

Mooiere overzichten

De tweede belangrijke doelstelling was het meer inzichtelijk maken van de inhoud en de voortgang binnen de opleiding. Zo dient de leeromgeving niet alleen als een middel waarbij in chronologische volgorde een opleiding doorlopen kan worden, maar ook als naslagwerk: altijd alle informatie onder de knop!

Overzicht

Ook is het nu mogelijk geworden om meteen weer verder te gaan bij waar je als student was gebleven toen je de vorige keer stopte.

Wijkgericht Werken

Voortgang

Wijkgericht Werken

Met elkaar maken we het beter en beter. De ontwikkeling van zowel de kennis als het instrumentarium blijven we steeds doen, ook op basis van de ervaringen en ideeën van iedereen die ermee werkt.

Ontwikkeling en planning uitrol

Voor iedereen die al met de Improvement Academy werkt, is deze versie 2.0. nu al beschikbaar. Voor al onze overige klanten staat 2016 in het teken van de uitrol van alle opleidingen binnen de Improvement Academy.

Meer weten?

Hier leest u meer over de werking van de Improvement Academy in de leeromgeving.

Improvement Academy | Hoe werk ik in de leeromgeving? from Evelien Verkade

En hier in de werkomgeving:

Improvement Academy | Hoe werk ik in de werkomgeving? from Evelien Verkade

Meer informatie? Neem contact op met Novire.