Novire biedt kennis, ondersteund door slimme software. Daarom biedt Novire een werkomgeving én – vanaf nu – een geïntegreerde leeromgeving. Door deze geïntegreerde werk- en leeroplossing verspreidt de kennis zich snel. Wat ons betreft het model van de toekomst: snel kennis delen en op uitkomsten toetsen. Zo bied je het juiste gedeelde referentiekader, lever je een veiligheid en bekijk je met elkaar – in alle eerlijkheid en transparantie – de uitkomsten en resultaten!

Qsuite

Verschillende soorten opleidingen

Op dit moment biedt Novire opleidingen die leiden tot een persoonlijke certificering. Dit zijn de opleidingen Wijkgericht werken in samenwerking met het Hoornbeeck College én de opleiding tot auditor Improvement Model in samenwerking met stichting BIM.

Novire levert ook opleidingen aan de gebruikers van de Qsuite als totaaloplossing. Dit kunnen organisaties zijn in de formele zorg, maar ook in de informele zorg, zoals de lidorganisaties van Mezzo en de inloophuizen van IPSO.

Voor al deze varianten heeft Novire ook opleidingen beschikbaar gesteld. Zo kunnen de medewerkers van de organisaties behoorlijk zelfstandig kennis maken met alle mogelijkheden en werkwijzen in de Qsuite. Het dient als kennismaking én naslagwerk.

Meer informatie wordt iedere dag toegevoegd

Iedere dag worden er aan deze naslagwerk-opleidingen nieuwe onderdelen toegevoegd. Telkens pakken we andere thema’s beet en die worden in de opleiding gevlochten. Het nieuwste thema dat nu beschikbaar is, is die van de tijdsregistratie. Op welke manieren kan er allemaal tijd geboekt worden in de Qsuite? Hoe plan je? Hoe registreer je? Hoe controleer je en hoe accordeer je?

Tijd plannen

Er zijn allemaal lessen over beschikbaar.

De informatie staat ook nog eens gebundeld in dit document:

Registratie en verantwoording in de Qsuite | Hoe werkt dat? from Evelien Verkade

Al met al een hele stevige basis voor een goede kwantitatieve verantwoording van alle geleverde zorg en diensten!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.