De ontwikkelingen staan bij Novire nooit stil. We blijven de werk- én de leeromgeving steeds verder door ontwikkelen. Nieuwe releases staan alweer op stapel!

Samen met StudioFonkel hebben we de laatste weken gebrainstormd over de volgende fase van onze digitale leeromgeving. Novire is namelijk een kenniscentrum en het moet daarom vooral gaan over slim kennis delen in een netwerk van mensen en organisaties. ICT kan hierbij erg behulpzaam zijn. Hoe slimmer de ICT, hoe slimmer je immers de kennis kunt delen. Slim betekent dat je de kennis met een goede en vernieuwende inhoud doet, maar ook tegen een lage prijs. Goede kennis hoeft niet duur te zijn, mits je dit heel handig organiseert.

Daar gaan we als Novire in de komende tijd weer de volgende stappen in zetten.

StudioFonkel gaat daarom aan de slag om de opleidingen nog meer op maat toe te snijden zodat er veel verschillende varianten van onderdelen van opleidingen gemaakt kunnen worden. Zo kunnen we de opleidingen beschikbaar stellen voor alle verschillende rollen in de organisatie én ook toeschrijven naar verschillende situaties, maar wel zo dat we het onderhoud op de opleidingen op één plaats hoeven te doen.

Ook gaan we het mogelijk maken dat organisaties eigen opleidingen kunnen gaan toevoegen.

Tenslotte gaan we persoonlijke leerlijnen in de applicatie inbrengen. Daarmee leggen we al de basis voor een leer- en ontwikkeldashboard. De Improvement Academy gaat immers om continue groei en ontwikkeling. Prachtig dat dit nog meer gefaciliteerd en ondersteund kan worden.

Meer hierover volgt binnenkort!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.