Afgelopen maandag mocht Novire op bezoek bij het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland en bij de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, gevestigd te Nijverdal. Beide organisaties werken in de provincie Overijssel aan ondersteuning van mantelzorgers en aan het begeleiden van vrijwilligers. Ze doen dat vanuit een eigen insteek en met een eigen unieke werkwijze. Beide organisaties gaan echter overstappen van MezzoRegistratie naar de Qsuite van Novire.

Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland

Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel

MezzoRegistratie

Beide organisaties zijn lid van Mezzo en werken vanuit daar al geruime tijd met MezzoRegistratie om daarin de verleende diensten aan mantelzorgers, hulpvragers en vrijwilligers te registreren. Vooral de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel heeft veel betekend in de ontwikkeling van MezzoRegistratie en gebruikt het systeem intensief.

Ook voor het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland is MezzoRegistratie belangrijk voor het overzicht houden over alle dossiers waar de organisatie diensten aan verleend. Novire is onder de indruk geraakt van deze organisaties en de wijze waarop zij heel slim een heel groot netwerk kunnen bedienen. Beide organisaties passen het systeem op eigen wijze toe en zoeken nu een passend vervolg.

Qsuite als vervolg op MezzoRegistratie

Novire denkt graag mee in hoe een systeem niet alleen de registratie, maar ook de processen goed kan ondersteunen. Een eerste aanzet daartoe hebben we in deze eerste gesprekken al met elkaar gedaan; we hebben met elkaar nagedacht over de eisen, wensen en mogelijkheden.

Beide organisaties zullen in het voorjaar van 2016 concreet met de inrichting, implementatie en migratie aan de slag gaan. Novire is er trots op deze organisaties te mogen gaan ondersteunen.

Meer informatie? Neem contact op met Novire.