Ruim een week geleden stond er een kennismakingsbezoek gepland bij Van der Spek uitvaart te Capelle aan den IJssel. Het werd een prachtige inspirerende ontmoeting, die al geresulteerd heeft in een voorlopig plan van aanpak voor de implementatie van de Qsuite als ondersteunend systeem voor alle processen van de organisatie.

Van der Spek

Van der Spek uitvaart

Van der Spek uitvaart is een familiebedrijf dat al vijf generaties lang uitvaarten verzorgt in Rotterdam en in de gehele provincie Zuid-Holland.

Om een nog betere en soepelere dienstverlening te bieden is Van der Spek uitvaart voortdurend bezig om te zoeken naar innovaties en naar instrumenten die helpen om de processen nog beter op elkaar af te stemmen.

Totaalondersteuning: standaardoplossing en maatwerk-in-één

Via een gezamenlijke relatie zijn Van der Spek uitvaart en Novire met elkaar in contact gebracht. Dat contact resulteerde in de eerste ontmoeting vorige week.

We wisselden met elkaar ideeën uit en we lieten als Novire ook de mogelijkheden in de Qsuite zien. Vanuit de mooie samenwerking met Yarden, werkzaam in dezelfde branche, waren er uiteraard volop raakvlakken.

Al pratend ontstond er een beeld van wat de applicatie Qsuite voor Van der Spek uitvaart zou kunnen gaan betekenen.

Plan van aanpak

Alle ideeën en mogelijkheden hebben we na het gesprek gebundeld in een plan van aanpak. Dit plan van aanpak is de basis voor de mogelijk verdere samenwerking. Een vervolgafspraak wordt gepland om ook de mogelijkheden in een breder verband te demonstreren.

We kijken als Novire uit naar het vervolg!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.