Vorige week maandag waren we te gast bij Vriendendiensten Deventer. Een mooie ontmoeting waarin we nader hebben kennisgemaakt en ook hebben gekeken naar de mogelijkheden van een eventuele samenwerking.

Vriendendiensten Deventer

Vriendendiensten Deventer is er voor volwassenen die met de psychiatrie in aanraking zijn (geweest) en behoefte hebben aan informatie, activiteiten, ondersteuning en/of meer sociale contacten. Ook familieleden, vrienden en belangstellenden die meer over de psychiatrie willen weten, kunnen bij hen terecht.

Vriendendiensten

Behoefte aan één systeem voor de ondersteuning van de werkzaamheden

Vriendendiensten en Novire zijn met elkaar in gesprek gekomen naar aanleiding van de inzet van de Qsuite én de migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie voor de leden van Mezzo.

Novire heeft door dit traject de Qsuite helemaal doorontwikkeld voor de inzet bij de informele zorg. Bovendien is Novire specialist geworden in de migratie van de gegevens. Niet alleen bij gegevens vanuit MezzoRegistratie, maar ook bij de andere systemen die nog in gebruik zijn. Zoals bijvoorbeeld blijkt uit de samenwerking met de VMCA uit Almere.

Vriendendiensten heeft de behoefte aan een systeem dat alle processen van de organisatie kan ondersteunen. In het gesprek vorige week hebben we de verschillende mogelijkheden nader verkend. Vriendendiensten gebruikt ook geen MezzoRegistratie maar een systeem dat voor de maatjesprojecten specifiek is ontwikkeld. Deze applicatie gebruikt VMCA ook, dus de kans is groot dat we ook bij Vriendendiensten Deventer de gegevens kunnen ontsluiten en goed kunnen migreren.

Verdere samenwerking?

We mogen nu een offerte uitbrengen voor het traject. We hopen uiteraard op een vervolg en een fijne samenwerking in de toekomst!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.