Vorige week hebben we weer een inspirerende kennismaking gehad met de Vrijwillige HulpDienst in Eindhoven.

vrijwillige-hulpdienst-eindhoven.jpg

VHD Eindhoven

VHD Eindhoven doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zowel hulpvragers als vrijwilligers zich thuis voelen. De organisatie schrijft op haar website:

‘We zijn een professionele, slagvaardige vrijwilligersorganisatie mét huiselijke sfeer en uitstraling. VHD is niet voor niets een van de grootste organisaties in Eindhoven op gebied van vrijwilligerswerk in zorg en welzijn. We zijn al meer dan 45 jaar een onafhankelijke en zelfstandige stichting waar vrijwilligers graag een belangrijk steentje aan bijdragen en waar hulpvragers op een prettige manier verder worden geholpen door die vrijwillige Maatjes.’

Op zoek naar een passend systeem

VHD Eindhoven is lid van Mezzo en via de relatie die Novire met Mezzo heeft, zijn de VHD en Novire met elkaar in contact gekomen. VHD heeft momenteel een eigen systeem, dat aan vervanging toe is. De organisatie biedt uiteenlopende producten en uiteenlopende diensten, gericht op de inzet van informele hulp.

Met elkaar hebben we vorige week de mogelijkheden verkend om in een samenwerking een passend systeem in te gaan zetten dat maximaal aansluit op de wensen van VHD én gebruikmaakt van wat we samen met alle Mezzo-leden in het kader van de migratie van MezzoRegistratie ontwikkelen.

Dit vinden we bij Novire natuurlijk geweldig om te doen. Novire ziet volop mogelijkheden om VHD een prachtige totaaloplossing aan te bieden.

VHD beraadt zich nu verder op welke stappen zij wenst te zetten in het kader van de aanschaf en inrichting van haar nieuwe systeem. Wij hopen uiteraard op een vervolg!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.