Vorige week hebben we kennis mogen maken bij het Groen Kruis Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerszorg van De Zorggroep.

Logo Zorggroep

De organisatie biedt ondersteuning aan mantelzorgers en bemiddelt vrijwilligersinzet in Midden-Limburg. De organisatie maakt onderdeel uit van De Zorggroep, een grote regionale zorgaanbieder.

MezzoRegistratie

Ter ondersteuning van beide activiteiten gebruikt De Zorggroep op dit moment MezzoRegistratie. Omdat dit systeem uitgefaseerd wordt, hebben we met elkaar kennisgemaakt. In het gesprek hebben we onderzocht of de Qsuite een goede vervanger voor MezzoRegistratie zou zijn. Inmiddels zijn al 25 organisaties bezig met de overgang van MezzoRegistratie naar de Qsuite.

Ontwerp en besluit

Met alle informatie die we in het gesprek hebben uitgewisseld gaan we nu aan de slag om een ontwerp van de inrichting te maken. Op basis van het ontwerp maken een offerte en dan zal De Zorggroep een besluit nemen. We hopen er uiteraard op dat we met elkaar aan de slag zullen gaan. Maar we gaan eerst een mooi ontwerp ontwikkelen, zodat we met elkaar heel scherp de verwachtingen kunnen afstemmen.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.