Vandaag is het zover: de startbijeenkomst met de zorgpartners van de Lelie zorggroep. In deze bijeenkomst zullen we kansen en uitdagingen bespreken. Wat zijn de kansen en uitdagingen van de zorg in het algemeen? Wat die van Lelie zorggroep in de rol van hoofdaannemer, maar vooral: wat zijn de kansen en risico’s van de organisatie van de zorgpartner?

Samen de toekomst in!

De nieuwe tijd in de zorg vraagt om een nieuw startpunt in de samenwerking. Samen de toekomst in! Met elkaar weet je meer dan alleen. Met elkaar sta je steviger dan alleen. In de samenwerking versterken de Lelie zorggroep en de zorgpartners elkaar.

Lelie zorggroep detoekomstin from Evelien Verkade

Gezamenlijk instrument

Er is een gezamenlijk instrument nodig om deze versterking tot zijn recht te laten komen. Novire ondersteunt de Lelie zorggroep en de zorgpartners. Met de kennis, methodiek en de Qsuite ontvangen de zorgpartners een complete leer- en werkomgeving. Met deze leer- en werkomgeving gaan we het primaire proces versterken en ook zorgdragen dat alle randvoorwaarden voor goede zorg goed geregeld zijn. Niet alleen nu, maar steeds weer.

Ook op het moment wanneer zich nieuwe wetten en eisen voordoen, verwerken we deze in de leer- en werkomgeving. Gestructureerd, aan de hand van een vaste releasecyclus. Zo creëren we samenhang en rust en kan iedereen – zowel alle medewerkers bij de zorgpartner als alle medewerkers bij Lelie zorggroep – vanuit de eigen rol de juiste dingen doen.

Kwaliteit van binnen uit - de methodiek van de leer- en werkomgeving voor de zorgpartners van de Lelie zorggroep from Evelien Verkade

Bijeenkomst

Vandaag gaan we in een workshop dieper in op alle kansen en risico’s die de zorgpartners zelf zien. Voor hun eigen organisatie, maar ook voor de samenwerking met elkaar. Alle input verzamelen we en maken we onderdeel van de leer- en werkomgeving.

Vandaag ontvangen alle zorgpartners ook hun starterskit, zodat we vanaf morgen met elkaar aan de slag kunnen. We nemen de leeromgeving door en werken stap voor stap naar één gezamenlijk referentiekader toe. Met als slagroom op het toetje de certificering volgens het Improvement Model in juni volgend jaar. We kijken er naar uit om zo met elkaar aan de slag te gaan en hebben zin in de bijeenkomst van vandaag!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.