Novire biedt kennis, ondersteund door slimme software. Daarom biedt Novire een werkomgeving én – sinds 2016 – een volledig geïntegreerde leeromgeving. Door deze geïntegreerde werk- en leeroplossing kan de kennis nog sneller en beter verspreid worden in ons netwerk. Dat is nodig ook, want het netwerk breidt zich snel uit. Opnieuw is er nieuwe inhoud beschikbaar. Dit keer over het matchen van hulpvragers en vrijwilligers.

Hulpvraag en hulpaanbod matchen

Sinds dit jaar breed uitgerold

Juist omdat het netwerk zich heel snel uitbreidt, is de leeromgeving van groot belang. Door de leeromgeving kunnen we kennis nog meer standaardiseren en gemakkelijker delen.

In 2016 zijn we gestart met het beschikbaar stellen van de leeromgeving aan al onze klanten. Zowel in de informele zorg als in de formele zorg.

De techniek achter de leeromgeving is vanaf medio 2015 flink beproefd. Het is in de afgelopen maanden al volop toegepast voor het Hoornbeeck College.

Sinds de zomer van 2015 zijn er namelijk al ruim 250 docenten en studenten van het Hoornbeeck College volop bezig met de opleiding Wijkgericht werken. Dit is één van de opleidingen die de Improvement Academy bevat. Een andere opleiding is de opleiding voor auditoren van het Improvement Model.

Lessen over de matching

Het matchen van hulpvragers en vrijwilligers is niet alleen bij vrijwilligersorganisaties van belang. Ook bij de formele zorg zullen organisaties en professionals inzichtelijk moeten maken dat er voorliggend aan de inzet van formele zorg al zoveel mogelijk gedaan is met de inzet van vrijwilligers.

Het begeleiden en inzetten van vrijwilligers is een kunst apart waarin vrijwilligersorganisaties expert zijn en in zeer veel jaren ruime ervaring hebben opgedaan. We vinden het bij Novire daarom een eer om juist deze organisaties met de Qsuite te kunnen ondersteunen.

Hoe de Qsuite dat doet en hoe het ondersteunt bij de uitvoeren van het zoeken en registreren van matches, staat nu ook uitgebreid beschreven in de leeromgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten of zelf ook eens een kijkje nemen?

In onderstaande slides leest u meer over de werking van de Improvement Academy in de leeromgeving, maar we hebben ook altijd een demo-account voor u klaarliggen.

Improvement Academy | Hoe werk ik in de leeromgeving? from Evelien Verkade

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.