Opnieuw hebben we een nieuwe functionaliteit te presenteren. In aanloop naar het formele startpunt van de eerste Mezzo-organisatie per 1 juli kunnen nu ook de gegevens voor de nieuwsbrieven en mailings uit de Qsuite worden geëxporteerd.

De eerste van een rij

Het kunnen exporteren van deze data voor nieuwsbrieven is de eerste van een grote set aan management informatie die straks uit de Qsuite gehaald kan worden.

Met deze functionaliteit kunnen er in een grote set aan gegevens over mantelzorger, hulpvragers, vrijwilligers en andere relaties selecties worden gemaakt. Vervolgens worden de gegevens gedownload en kunnen deze worden bewerkt.

Mailinglijsten Qsuite

Met een druk op de knop kan de data worden geëxporteerd en kunnen er mailings worden samengesteld.

Van platte data naar slimme management informatie

Zoals gezegd is het ontsluiten van alle data in de Qsuite op deze wijze de eerste stap. De eerste stap op weg naar een hele slimme ‘dataput’ waarin we op basis van indicatoren data in tijdsperspectief kunnen zetten.

In de tussentijd gaan we alle relevante stukjes van deze managementinformatie ontsluiten én werken we achter de schermen door aan de ontwikkeling van dit datawarehouse.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.