We zijn er trots op een major release te kunnen uitbrengen in september van onze Qsuite. Vorige week publiceerden we de inhoud van deze release op onze website en deze week zijn we gestart met de gefaseerde uitrol ervan onder onze klanten.

Omdat we nu organisatie voor organisatie kunnen voorzien van alle functionaliteiten, hebben we de mogelijkheid om nog zorgvuldiger te werk te gaan. Nog een extra garantie dat de ‘winkel gewoon open blijft tijdens de verbouwing’.

Immers, nieuwe functionaliteiten zijn heel mooi, maar mogen de continuïteit van de ‘software as a service’ voor het geheel niet in gevaar brengen natuurlijk.

In de beschrijving van de release staan alle nieuwe mogelijkheden van de Qsuite op een rij:

Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden

Voor iedere deelnemende organisatie aan de SaaS geldt weer dat andere functionaliteiten voor zijn of haar organisatie van belang zijn. Hoewel zo de Qsuite vele verschijningsvormen heeft, maken alle aangesloten organisaties gebruik van dezelfde basis-software.

Doordat de basis-software nu weer flink uitgebreid is, nemen we de mogelijkheden voor alle deelnemende organisatie toe. Veel organisaties hebben door hun eigen verzoeken hier ook een bijdrage aan geleverd.

Aan Novire is het steeds weer de uitdaging om de eenheid en de samenhang te bewaken, ook al zijn de toepassingen van de Qsuite zo uiteenlopend: in de zorg, in welzijn, in de uitvaartzorg en in de zakelijke dienstverlening.

De huidige release rollen we momenteel uit, organisatie voor organisatie. Maar in de tussentijd werken we ook al weer aan nieuwe functies. In de komende periode zullen we in nieuwsitems ook steeds weer van zowel de nu al toegevoegde en de nog komende functies iets toelichten.

Wilt u nu al meer lezen, dan kunt u hier alle informatie vinden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 033 277 99 77.