Ook De Manteling Walcheren is dit weekeinde live gegaan met de Qsuite! Wederom een spannend moment, want dit weekeinde moest dus de volledige database vanuit MezzoRegistratie worden gemigreerd. Niet zo maar een live-gang dus.

Logo Manteling

Manteling

Stichting Manteling is een organisatie voor ondersteuning van mantelzorgers en zorgvrijwilligers. Zij werkt op Walcheren vanuit Middelburg. De Manteling biedt haar expertise ook aan aan organisaties in de zorg en het onderwijs.

Vervanging van MezzoRegistratie

Stichting Manteling is lid van Mezzo en zij hebben in de afgelopen jaren ook MezzoRegistratie gebruikt. Nu MezzoRegistratie ophoudt, is het zaak een goede opvolger te implementeren.

Manteling is als een van de eerste organisaties gestart met het traject om van MezzoRegistratie over te gaan naar de Qsuite. Na de laatste periode intensief getest te hebben, was het moment dit weekeinde daar.

Op dit moment wordt de gemigreerde data nog getest, maar tot dusver lijkt het allemaal goed te zijn verlopen. Vanaf nu mooi met elkaar aan de slag in de Qsuite dus. We zijn trots op deze samenwerkingsrelatie en het feit dat we de mooie processen rondom de informele zorg mogen ondersteunen.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.