Goed nieuws! We mogen opnieuw een nieuwe samenwerking aankondigen in de informele zorg. Vorige week ontvingen we het mooie bericht dat Mantelzorg en Meer uit Amstelveen, onderdeel van Amstelring, voor Novire heeft gekozen. We zijn er blij mee dat we ook deze organisatie van dienst mogen zijn.

Mantelzorg en Meer

Eerder schreven we al over zorgorganisatie Mantelzorg & Meer en hun mogelijke keuze voor de Qsuite als vervanger van MezzoRegistratie.

Mantelzorg en Meer is zelfstandig onderdeel van Amstelring. Amstelring is de organisatie voor zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. U kunt bij Amstelring terecht voor verpleging, verzorging, behandeling, dagbesteding en diensten aan huis.

Naast dat Mantelzorg en Meer een passende oplossing voor haar organisatie zocht, is Amstelring al een periode bezig om een passend CRM voor haar 70.000 te vinden. De wens was om zaken waar mogelijk te combineren. We zijn er trots op dat we daarover ook al eerder met de organisatie over mochten spreken.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.