We mogen al een tijdje samenwerken met Carinova. Nadat we het inrichtingstraject hadden uitgevoerd in het voorjaar en de zomer, was het in het najaar zover: de eerste testmigratie van alle data uit MezzoRegistratie.

Carinova Mantelzorgondersteuning

Testtraject

Na de eerste migratie van alle data uit MezzoRegistratie hebben de leden van het kernteam in de afgelopen maanden de inrichting en migratie doorlopen en getest. Weer een nieuwe mijlpaal in onze samenwerking!

‘Work-arounds’ wegpoetsen

Uit de testen is gebleken dat een aantal aanpassingen gewenst waren. Zo is bijvoorbeeld duidelijk geworden dat de mantelzorgwaardering met een omweg in Mezzoregistratie werd vastgelegd. "Nu we toch aan het migreren zijn zou het mooi zijn als deze ‘work-arounds’ weggepoetst worden en er meteen een duurzame oplossing voor gemaakt kan worden in de Qsuite."

Inmiddels hebben we daar goede oplossingen voor gevonden en deze ook geïmplementeerd. Het kernteam zal opnieuw de tests uitvoeren om erachter te komen of het bevalt en goed werkt.

Binnenkort bepalen we met elkaar wanneer dan het definitieve moment zal zijn dat Carinova over zal gaan van MezzoRegistratie naar de Qsuite.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire via 033 277 99 77.