Vorige week is een nieuwe groep studenten en docenten van het Hoornbeeck College gestart met de opleiding Wijkgericht werken. De eerste groep met studenten die in september startte is bezig met de laatste modules en maakt zich op voor de eindopdracht, terwijl een nieuwe groep welzijnsstudenten al een begin gemaakt heeft.

Nieuwe groep docenten

Ook is een nieuwe groep docenten aan de opleiding begonnen. Gisteren heeft Anne Marie Goudriaan, als trainer vanuit Novire, deze groep voor de eerste maal ontmoet en getraind. Deze docenten volgen de opleiding en doceren een groep studenten. Dat is best een pittige uitdaging, want zowel het leren als doceren vallen zo samen, terwijl ook de ontwikkeling van de opleiding gaande is. Kortom: een knap staaltje flexibiliteit van alle betrokkenen!

Vliegende start

Juist daarom is het een hele goede en vliegende start geweest vanaf september. Vanaf dat moment zijn er nu al meer dan 250 studenten in de opleiding bezig. Met de feedback van de trainers van Novire en de koploper-docenten is de opleiding inmiddels ook al meteen geëvalueerd en verbeterd. Dat is een continu verbeterproces.

Laatste fase ontwikkeling

De opleiding bevindt zich nu in de laatste fase van de ontwikkeling. De laatste cursus wordt gevuld Daarna buigt Novire zich over de eindopdracht die gekoppeld zal gaan worden aan het Prove2Move-examenconcept. Meer informatie daarover volgt later!

prove-2-move

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.