2016 staat bij Novire in het teken van het nog meer delen van kennis. We maken daar in het begin van het nieuwe jaar een frisse start mee!

Volop in gebruik

Onze Improvement Academy wordt intensief gebruikt. Sinds de zomer van 2015 zijn er namelijk al ruim 250 docenten en studenten van het Hoornbeeck College volop bezig met de opleiding Wijkgericht werken. We hebben hiervoor een prachtig instrument beschikbaar, de Improvement Academy. Onlangs hebben we nog een grote update van deze tooling gedaan, waardoor de tooling nog toegankelijker is geworden.

Nieuwe opleidingen

Inmiddels wordt er volop gewerkt aan de volgende opleidingen. Zo is de opleiding voor de inloophuizen van IPSO, maar ook de leden van Mezzo voor een belangrijk deel gereed. Het is inmiddels al zo ver dat deze week de uitrol van deze leeromgeving zal plaatsvinden.

Opleidingen

Kennismaken op eigen tempo

Zo kan iedereen die gebruik maakt van de Qsuite op het eigen tempo kennis maken met de Qsuite. Door de leeromgeving te gebruiken, leer je gestructureerd werken in de werkomgeving. Bovendien heb je altijd een naslagwerk onder handbereik.

Naslagwerk

Zo zullen we deze week naar de IPSPO-stuurgroep gaan uitrollen, zodat de leden van de stuurgroep als eerste kunnen gaan kennismaken, alvorens straks alle 80 inloophuizen een licentie ontvangen. Na IPSO en de Mezzo organisaties ontvangen alle klanten van Novire binnenkort licenties op deze moderne leeromgeving.

Meer weten?

Hier leest u meer over de werking van de Improvement Academy in de leeromgeving.

Improvement Academy | Hoe werk ik in de leeromgeving? from Evelien Verkade

En hier in de werkomgeving:

Improvement Academy | Hoe werk ik in de werkomgeving? from Evelien Verkade

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.