We zijn er trots op een nieuwe samenwerking te mogen aankondigen, ditmaal met De Zorgnijverij. Samen gaan we aan de slag om de zorg, die de Zorgnijverij haar cliënten biedt, verder te professionaliseren. We doen dit door kennis te delen én door slimme systemen in te zetten. Zo is de Zorgnijverij altijd voorzien van de meest recente ontwikkelingen in het werkveld. Daarnaast kan de organisatie de begeleiding van de jongeren gestructureerder tot stand brengen en beter documenteren.

de-zorgnijverij.jpg

De Zorgnijverij

De Zorgnijverij is door initiatiefnemers Jasper en Erna Noorddijk opgezet met als doel:

‘De afstand tussen de arbeidsmarkt en kwetsbare jongeren en jongvolwassenen zonder diploma of starterskwalificatie, of met een licht verstandelijke beperking, te verkleinen.’

De Zorgnijverij biedt dagbesteding aan aan jongeren en jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis. In de werkplaats wordt onder professionele begeleiding gewerkt aan klein meubilair en diverse trendy houten accessoires. Centraal staat een veilige omgeving waar iedere medewerker zich prettig voelt en gewaardeerd weet.

Meer over De Zorgnijverij kun je vinden op de website www.zorgnijverij.nl.

Samenwerking

Vorige week is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Erna Noordijk van De Zorgnijverij en Esther Nieuwenhuizen van Novire.

contract-tekenen-novire-dezorgnijverij.jpg

Via onze gezamenlijke relatie Janneke Maan zijn we met elkaar in contact gekomen. Daarnaast vervult Janneke ook zelf een rol in de samenwerking. Zo begeleidt Janneke De Zorgnijverij, terwijl Novire voorziet in de systemen en de opleidingen. Janneke kan deze begeleiding op zich nemen aangezien zij persoonlijk gecertificeerd is.

We kijken uit naar een inspirerende samenwerking!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.