Novire heet Kevin, Bram en Gerbert van harte welkom. Zij studeren alledrie Bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool te Ede en de komende maanden komen zij hun afstudeeropdracht respectievelijk stage bij Novire uitvoeren.

Afstuderen

Kevin is al wat langer betrokken bij Novire. Eind 2015 is hij al begonnen met zijn afstudeerproject. Vanuit dit project onderzoekt en ontwikkelt Kevin een klantgerichte activity based costing-methode.

Novire werkt hiervoor samen met APE. Het Improvement Model van Novire is het uitgangspunt. Deze methode bevat een filosofie en concreet stappenplan. Daarbij ontwikkelen partijen een passende softwareoplossing en een bijbehorende opleiding, zodat het werkveld de methodiek zelf kan toepassen.

Stageprogramma

Bram is vorige week begonnen bij Novire, en Gerbert afgelopen maandag. Beiden doorlopen zij het tweedejaars stageprogramma van Novire. Zij voeren leer- en werkopdrachten uit en werken ook beiden aan een onderzoeks- en adviesopdracht.

Novire biedt een gestructureerd programma aan, waarin volop ruimte is voor de persoonlijke ontwikkelpunten en voor veel, heel veel, verschillende uiteenlopende activiteiten.

Stage bij Novire | Hoe werkt dat? from Evelien Verkade

Als team van Novire zijn we blij met deze versterking.

Welkom bij Novire, mannen, en een hele goede tijd gewenst!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.