Sinds gisteren is de look-and-feel van de Qsuite veranderd. Weer een flinke stap richting de volledige integratie met de leeromgeving! Bovendien zijn we nu op een punt gekomen dat we steeds meer ‘leuke dingen’ aan de applicatie aan het toevoegen zijn. Zo kan je nu je eigen foto uploaden.

Kenniscentrum

Novire is een kenniscentrum en levert instrumenten waarmee je de kennis die je hebt opgedaan meteen in de praktijk kunt toepassen. Een leer- en een werkomgeving dus. We bieden kennis en de software hoort daar als vanzelfsprekend bij.

We zijn nu druk doende de leer- en de werkomgeving met elkaar te integreren en de eerste stap daarvoor is gisteren gezet. 2016 staat bij Novire dan ook in het teken van de leeromgevingen beschikbaar stellen zodat iedereen altijd van de totale kennisoplossing gebruik kan maken.

151218qsuite1.png

Nieuwe look-and-feel

Een nieuwe look-and-feel hoort dus ook bij deze integratie en dat is vanaf vandaag zichtbaar. Ook kan je vanaf nu je eigen foto uploaden, deze wordt bovenin getoond en op de startpagina. Ga om dit te doen naar het knopje ‘ingelogd als’ en klik op je naam. Kies dan voor ‘bewerken’.

151218qsuite2.png

Meer weten? Laat je inspireren via ons kenniscentrum Novire.