Deze week heeft Mezzo een brief verzonden aan al haar lidorganisaties over Novire. Uit overleg tussen de directie van Mezzo en de lidorganisaties bleek dat er een behoefte was aan meer uitleg over Novire en het product dat wij aanbieden. We zijn er als Novire trots op dat we een dergelijke bijdrage mogen leveren aan de dienstverlening van deze organisaties voor informele zorg.

Al een geruime tijd een samenwerking

Novire en Mezzo werken al geruime tijd samen. Mezzo heeft als koepelorganisatie van organisaties voor informele zorg (vrijwilligers- en mantelzorgersondersteuning) Novire gevraagd om een alternatief te bieden voor MezzoRegistratie. Met de ontwikkeling van de Qsuite kan Novire niet alleen een registratiesysteem, maar veel meer een procesmanagementsysteem inzetten.

Maar de Qsuite is niet alleen interessant voor de leden die MezzoRegistratie gebruiken, maar ook voor leden die van andere systemen gebruik maken. Eén van deze organisatie is bijvoorbeeld de VMCA.

Brief

De directie van Mezzo verzendt momenteel deze brief aan haar leden:

Of het nu gaat om het verzenden van uitnodigingen naar relaties, het aanmaken van persoonlijke dossiers of het opstellen van resultaatrapportages voor uw financiers; registratie is van essentieel belang voor een goede bedrijfsvoering. Zoals uw wellicht weet is Mezzo gestopt met het aanbieden van MezzoRegistratie, maar er is een goed alternatief.

N.a.v. enkele vragen van lidorganisaties die niet Mezzoregistratie gebruiken, maar eventueel geïnteresseerd zijn in een nieuw registratiesysteem, doe ik u in deze brief enige achtergrondinformatie toekomen. Om een alternatief te kunnen bieden voor MezzoRegistratie, is Mezzo met de externe aanbieder Novire in contact gekomen. Hun registratieprogramma Qsuite kan alles wat MezzoRegistratie kan, en nog veel meer.

Novire is een adviesbureau en kenniscentrum dat al ruim 10 jaar werkzaam is in de zorg. Mezzo heeft met Novire en drie Mezzo-organisaties rond de zomer van 2015 een onderzoek en oriëntatie uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan dit onderzoek is Qsuite klaargemaakt voor organisaties in de ondersteuning informele zorg. Inmiddels zijn de eerste lidorganisaties overgestapt naar dit registratieprogramma.

Mantelzorg- en vrijwilligersorganisaties kunnen per organisatie een licentie op het systeem afnemen. Novire kan de software vervolgens aanpassen en toespitsen op uw organisatie. Dit past in hun basisvisie dat software moet aansluiten bij de individuele wensen en werkwijzen van de organisatie.

Wilt u meer informatie over wat de Qsuite te bieden heeft? Bezoek dan de speciale informatiepagina op de website van Novire. Ook kunt u contact opnemen met Novire per telefoon via 033-2779977 of per e-mail.

Gereed om demo’s en toelichtingen te verstrekken

As Novire hebben we ons kunnen voorbereiden op het verzenden van deze brief. We zijn gereed om demo-accounts te verstrekken, maar ook om kennis te maken en een prachtig aanbod te doen: een heel mooi, nieuw product voor een zeer aantrekkelijke prijs. Om met elkaar een nog groter kennisplatform te vormen.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.