Afgelopen weekeinde hebben we een hele grote stap gezet in de ontwikkeling van de Qsuite. De afgelopen maanden hebben we deze stap voorbereid en eraan gewerkt, maar dit weekeinde was het zover: de persoon is geïmplementeerd binnen de gehele structuur.

Personen

Personen? Hoezo?

In de Qsuite werkten we altijd met twee grote entiteiten: de klant en de medewerker (of vrijwilliger). In de formele zorg is dat ook prima: een persoon is óf een klant óf een medewerker. Echter, het werd wenselijk en door de samenwerking met de informele zorg ook noodzakelijk om de entiteit ‘persoon’ toe te voegen aan de mogelijkheden. Deze persoon leggen we allereerst vast. Een persoon kan vervolgens één of meer dossiers hebben in de Qsuite. Hierdoor wordt het mogelijk dat een persoon zowel een klant, een mantelzorger, een hulpvrager, alsook een vrijwilliger of medewerker is. Alle mogelijke combinaties kunnen in de praktijk voorkomen en zijn nu ook technisch te realiseren.

De persoon centraal in zijn of haar netwerk

Met deze aanpassing maken we het technisch mogelijk om te doen waar we helemaal in geloven: de mens als uitgangspunt nemen binnen zijn of haar sociale netwerk. Want ook sociale relaties zijn binnen de Qsuite personen. Dit thema gaan we in de komende periode verder uitbouwen binnen de Qsuite.

Het is een grote aanpassing geweest dit weekeinde en we zullen in de komende week nog een aantal nieuwe functies gaan doorvoeren. Deze hobbel moest eerst genomen worden en we zijn er trots op dat dat gelukt is.

Klaar voor de migratie vanuit MezzoRegistratie

Nu deze grote aanpassing gedaan is, zijn we ook gereed om de migraties vanuit MezzoRegistratie te gaan doen voor alle leden van Mezzo die MezzoRegistratie gebruiken. We gaan hier in de komende week op terugkomen

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.