Al langere tijd trekken we samen op met stichting MEE Groningen. We hebben medio vorig jaar mee mogen doen aan een selectietraject voor een nieuw integraal systeem voor deze organisatie. MEE Groningen werkt nu nog met het systeem MEE@Work, maar het systeem heeft onvoldoende mogelijkheden om de uitdagingen van de huidige tijd op te vangen en daarin de organisatie goed te faciliteren. Reden voor MEE Groningen om op zoek te gaan naar een applicatie die goed kan ondersteunen. Qsuite is zo'n applicatie.

Mee1

Bij de laatste twee

Nadat we kennis met elkaar gemaakt hebben, een pakket van eisen ingevuld hebben, een demonstratie hebben gegeven en elkaar meerdere malen hadden ontmoet, werden we bij de laatste twee organisaties geselecteerd

Processen lean beschrijven

Vervolgens is de organisatie aan de slag gegaan met het in kaart brengen en vastleggen van haar processen. Dit met als doel om deze zo lean mogelijk in te richten. Deze processen moeten uiteraard de basis zijn voor het in te richten systeem. Om te zien of dat zo kan werken, heeft stichting MEE vervolgens verzocht om een proof-of-concept.

Demo

In de afgelopen weken hebben we daarom hard gewerkt aan deze proefopstelling van de Qsuite. Met de processen en de casusbeschrijving die we mochten ontvangen in de hand, zijn we met de inrichting aan de slag gegaan. Dit heeft geleid tot een heel mooi voorbeeld en meteen – mochten we de opdracht gegund krijgen – tot een vliegende start van een live-inrichting voor de organisatie.

Uiteraard gaat daar nog een inrichtingstraject aan vooraf. Vandaag presenteren we in ieder geval de proof-of-concept in een demo-bijeenkomst. Tot zo ver maar weer: missie geslaagd en op naar een inspirerende meeting!

Mee2

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.