Ook voor Maatschap Mantelzorg is het procesontwerp gereed. Een belangrijke volgende stap in de inrichting en implementatie van de Qsuite voor deze organisatie.

Ontwerp inrichting werkomgeving

Maatschap Mantelzorg

Maatschap Mantelzorg is een bijzonder initiatief van drie mantelzorgmakelaars. Ieder hebben ze hun eigen praktijk en hun eigen cliënten, maar gezamenlijk hebben ze een maatschap opgericht die in het kader van de Wet Langdurige Zorg mantelzorgondersteuning biedt. Deze maatschap is een van de drie organisaties die landelijk deze ondersteuning bieden.

Procesontwerp: de basis voor de goede inrichting

Met de Maatschap zijn we al wat langer bezig om de inrichting goed gerealiseerd te krijgen, maar inmiddels hebben we als Novire een nieuwe kwaliteitsstandaard ingevoerd.

We maken van iedere unieke inrichting een procesontwerp. Dat helpt tijdens de periode van inrichting van de Qsuite. Maar dat niet alleen. Ook in de periode van ondersteuning daarna kunnen we daarmee de ‘vraag achter de vraag aan de servicedesk’ beter verstaan en beantwoorden.

Dit ontwerp is nu klaar. Ook het productenboek is inmiddels gereed en vandaag voeren we dat in zodat de dames van de Maatschap verder kunnen met hun tests.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.