Omdat er voldoende buiten en binnen de organisatie gebeurt is er altijd wel iets nieuws te melden. Binnen de Qsuite kan je deze nieuwsstroom goed organiseren zodat je een gerichte communicatiestroom krijgt. Dat kan je helemaal zelf binnen de organisatie, maar ook Novire draagt een steentje bij door de nieuwsservice die zij dagelijks toevoegt aan de Qsuite. Vanaf vandaag is het mogelijk om nieuws nog gerichter binnen de organisatie te communiceren via de Qsuite.

Nieuws

Nieuws is één van de documenttypen die je via de kennisbank in de Qsuite kunt invoeren en publiceren. Nieuws is handig als je weetjes wilt delen met collega's. Uiteraard is er ook landelijk nieuws. Ten aanzien van de zorg- en welzijnssector en op het gebied van personeelsmanagement voegt Novire deze informatie toe middels een nieuwsservice.

Maar er is uiteraard ook intern nieuws te melden. Dit faciliteert de Qsuite ook. Zo kun je de Qsuite als intranet gebruiken. Andere intranet mogelijkheden, zoals een forum, biedt de Qsuite ook! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vanaf nu gericht communiceren

Tot nu toe was het alleen mogelijk om één nieuwsitem in de hele organisatie te publiceren. Vanaf nu is de functionaliteit uitgebreid en kan je zowel nieuws voor specifieke teams of afdelingen of voor bepaalde medewerkers (op basis van rollen) uitgeven. Zo kan je heel doelgericht vorm geven aan de communicatie!