Amstelring zoekt een passend CRM voor haar 70.000 leden én een oplossing voor de mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning. Qsuite past zich naadloos aan. Wat gaaf dat ons instrument zo veelzijdig kan worden ingezet en dat we één totaaloplossing kunnen bieden.

Amstelring

Amstelring

Amstelring is de organisatie voor zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. U kunt bij Amstelring terecht voor verpleging, verzorging, behandeling, dagbesteding en diensten aan huis.

Amstelring heeft ook een ledenorganisatie en voor deze ledenorganisatie met meer dan 70.000 (!) leden zoekt de organisatie een nieuw CRM systeem. Binnen dit systeem moeten de leden kunnen worden geregistreerd, maar moeten ook de lidmaatschappen kunnen worden beheerd en gefactureerd.

Mantelzorg & Meer

Een ander specifiek onderdeel van Amstelring is Mantelzorg & Meer.

Mantelzorg en meer

Het team van Mantelzorg & Meer biedt mantelzorgers informatie en advies, praktische en emotionele steun, gespreksgroepen en cursussen, inzet van vrijwilligers en behartigt de belangen van mantelzorgers.

Daarnaast biedt het team ondersteuning, begeleiding, advies en training aan vrijwilligers, werkgevers en organisaties in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Vervangen MezzoRegistratie

Mantelzorg & Meer werkt momenteel met MezzoRegistratie, maar dit systeem wordt uitgefaseerd. Novire is door Mezzo gevraagd de vervangende oplossing te bieden. Deze nieuwe oplossing voor informele zorg – binnen de Qsuite – rollen we momenteel al bij 20 organisaties met veel succes uit.

Voor het team van Mantelzorg & Meer biedt de Qsuite de perfecte oplossing. Bovendien zorgen we voor een hele gedegen en innovatieve migratie van de gegevens vanuit MezzoRegistratie.

Bredere inzet voor de ledenadministratie

Daarnaast kan de Qsuite ook een uitstekende oplossing voor de ledenadministratie bieden. De persoon – de mens – is immers leidend. Een persoon bevindt zich in een netwerk en kan zowel mantelzorger, hulpvrager, vrijwilliger, medewerker of lid van de ledenvereniging zijn.

Juist het inzicht in wie de persoon is en wat zijn of haar vraag is, is uniek. Vandaar kan er ook door de Qsuite gekoppeld worden aan andere registratiesystemen in de zorg, zoals Nedap. Een prachtige totaaloplossing.

Het selectieproces Momenteel loopt de procedure nog. We hebben kennis gemaakt en zijn al met elkaar in gesprek geweest. We zijn benieuwd naar de volgende stappen in het selectieproces van Amstelring!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.