Vanaf vandaag publiceren we de planningen van de aankomende updates van de Qsuite op de website. Samen met de releasenotes van de afgelopen updates. Zo maken we de ontwikkeling van de Qsuite nog transparanter voor al onze klanten en partners. De ontwikkeling is immers nooit klaar. Novire blijft – als kenniscentrum – continu haar kennis inzetten om de Qsuite, als strategische totaaloplossing, verder te verbeteren en uit te breiden. We doen dat samen met en voor onze klanten en partners. In een vandaag ook gepubliceerde werkwijze leggen we de procedure uit waarlangs we dat gestructureerd doen.

Kennis inzetten voor nog betere software

Novire zet kennis om in onze strategische totaaloplossing. Dat doen we continu. Onze totaaloplossing wordt praktisch in onze software, de Qsuite. Daarom ontwikkelt de Qsuite zich ook meer en meer. We doen dit met en voor het werkveld. Voor onze partners en onze klanten. De Qsuite is software en kennis in één. Het is een innovatief en vernieuwend concept. Het is software, maar dan anders.

In onze aanpak vormen de bevindingen uit de werkpraktijk dé belangrijkste voedingsbodem voor de verdere verbetering van de Qsuite. Maar niet zomaar; we zetten alle bevindingen in het licht van ons valide en geaccrediteerde Improvement Model. Zo blijft de samenhang gewaarborgd en hebben we één toepassing met heel veel verschillende toepassingen, die wel allemaal op dezelfde basis gebaseerd blijven. Onze klanten dragen vanuit de werkpraktijk de kennis aan en wij voegen de valide kennis vanuit het geaccrediteerde model toe.

Resultaat: een prachtig instrument dat volop in ontwikkeling is en blijft. Het is het instrument waarmee wij als Novire het denkmodel omzetten in de praktijk en waarmee de klant en de professional in de praktijk hun voordeel doen. Een evenwichtige samenwerkingsrelatie. En daar zijn we trots en zuinig op!

Updates en releases

Juist omdat we trots zijn en goed willen zorgen voor onze relaties, willen we de kennis delen en de voortgang communiceren. Op de pagina met releasenotes leggen we uit welke updates er zijn gedaan en waarom. Dat doen we per maand. Is er een nieuwe functie? Dan leggen we deze uit op onze website en we voorzien u van instructies en handleidingen. Zodat u er zo mee aan de slag kunt, als u wilt.

In de planningspagina lichten we per maand toe wat er aan ontwikkelingen in de pijplijn zit. Zo heeft u een idee van onze algemene ontwikkelstrategie op de middellange termijn, maar ziet ook heel concreet wat u binnenkort kunt verwachten.

Inbreng volgens een gestructureerde werkwijze

Heeft u onze ontwikkelplanning gezien en zelf nog ideeën? We horen ze heel graag. Voor én met u ontwikkelen we de Qsuite. Hanteer de aanvraagprocedure en we nemen uw verzoek in behandeling.

Meedenken met uw situatie?

We zijn van mening dat we u met deze werkwijze van de informatie voorzien om maximaal van de Qsuite gebruik te kunnen maken. Toch kunnen we het ons goed voorstellen dat het heel handig kan zijn om even met elkaar af te stemmen over uw specifieke situatie. Om even met elkaar te brainstormen en te ‘sparren’. Heel praktisch en concreet: wat is uw wens? Waar zoekt u naar voor uw organisatie?

Door even kennis uit te wisselen, blijkt dan al heel snel dat er nu al meer mogelijk is en dat we heel eenvoudig veel meer rendement kunnen halen uit uw huidige inrichting. Of we doen gezamenlijk goede ideeën op. Die nemen we vervolgens mee in de ontwikkelprocedure. Zo heeft u maximaal invloed op uw eigen Qsuite-omgeving. In de praktijk blijkt deze werkwijze bijzonder effectief. Tegen lage kosten (want een dagdeel is vaak al genoeg) weet u zeker dat u maximale winst heeft van de inzet van de Qsuite.

Wilt u meer weten of een afspraak plannen? Neem contact op met Novire!