We zijn er trots op een nieuwe samenwerking tussen Novire en een mantelzorgorganisatie te mogen aankondigen! Vanaf eind januari gaan we aan de slag met het Mantelzorgcentrum in Heiloo.

Eerder schreven we al over onze kennismaking met het Mantelzorgcentrum in Heiloo. De organisatie maakte tot nu toe gebruik van MezzoRegistratie, maar dit registratiesysteem heeft een update nodig om aan de eisen van de huidige tijd te voldoen.

Met slimme oplossingen kan Novire niet alleen een registratiesysteem, maar veel meer een procesmanagementsysteem inzetten. MezzoRegistratie wordt zo niet alleen vervangen, maar veel meer duurzaam getransformeerd naar een kennissysteem nieuwe stijl. Alle lidorganisaties hebben hun eigen inrichting, maar door de gemene deler van alle organisaties kan er ook slim kennis gedeeld worden.

Zo gaan we dus nu ook voor het Mantelzorgcentrum deze eigen unieke inrichting van de Qsuite gereed maken, om daarna de gegevens vanuit MezzoRegistratie te kunnen migreren.

Geplande migraties en verdere uitrol

Vanaf het einde van januari gaan we met elkaar praktisch aan de slag. De eerste workshop staat inmiddels gepland en we zijn al met de voorbereidingen gestart, bijvoorbeeld door de Qsuite-omgeving voor het Mantelzorgcentrum aan te maken. We kijken uit naar een inspirerende samenwerking!

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.