Maximale ondersteuning van het zorgproces; van het leveren tot declareren van zorg.

Door deze samenwerking kunnen alle onderdelen van het zorgproces maximaal worden ondersteund en komt er ruimte om te ondernemen. Uitgangspunt hierbij is dat de klant van de zorgorganisatie centraal staat zodat op ieder vlak mensen leidend zijn en systemen volgend, terwijl het declaratieproces volledig is geborgd.

Novire heeft een innovatieve en bewezen oplossing voor het complete zorgproces ontwikkeld waarmee ‘klantgericht’ een krachtige manier van denken en werken wordt. De oplossing wordt praktisch in een softwareprogramma. Daarnaast neemt De Heer Software het volledige declaratieproces uit handen. Hierdoor krijgt de zorgorganisatie zicht op de klant, grip op de organisatie en ruimte om te ondernemen. Het declaratieproces wordt geoptimaliseerd en verbeterd waardoor de opbrengsten zullen toenemen.

Eén aanspreekpunt

Door de samenwerking tussen Novire en De Heer Software hebben zorgverleners nu de mogelijkheid om met één aanspreekpunt een strategische- en methodische hervorming door te voeren en hun declaratieproces uit te besteden. De eerste zorginstellingen zijn vol vertrouwen van start gegaan.

Over Novire

Novire heeft ruim tien jaar ervaring als strategisch kenniscentrum voor zorgverleners en heeft al een groot aantal instellingen begeleidt bij het omvormen van hun processen. Van organisatie- naar klantgericht. Evelien Verkade, directeur Novire: “Onze aanpak is niet alleen praktisch en vernieuwend maar ook gezaghebbend vanwege het Improvement Model dat in 2013 als kwaliteitsschema geaccrediteerd is en uitgaat van iedere klant: Ter ondersteuning van deze hervorming biedt Novire het softwaresysteem QSuite. Dit is een leer- en werkomgeving waarin zorgverleners hun volledige methodische proces en kwalitatieve registraties invullen

Over de Heer Software

De Heer Software heeft, als leverancier van het ECD PlanCare, diepgaande kennis en ervaring met het declaratieproces. Onafhankelijk van het ECD wat in gebruik is bij de zorginstelling kan de afdeling Shared Services het totale declaratieproces over nemen. Door de kennis van de Heer over het declaratieproces wordt er altijd tijdig en correct gedeclareerd terwijl de zorgverleners zich weer kunnen concentreren op het leveren van zorg.

Novire De Heer

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Novire via T: +31 (0) 33 277 99 77 of mail Novire. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw declaratieproces neem contact op met Michel Kraaijeveld T: 0622691913 of per mail mkraaijeveld@deheer-software.nl.

Novire & De Heer Software