Novire is er trots op te kunnen melden dat de samenwerking met Steunpunt Mantelzorg Zuid van start gaat. En wel met onmiddellijke ingang. Na een eerste bezoek vorige week in Maastricht zullen we aankomende maandag weer bij het Steunpunt Mantelzorg Zuid te vinden zijn met de eerste versie van de Qsuite.

Steunpunt Mantelzorg Zuid

Steunpunt Mantelzorg Zuid

Steunpunt Mantelzorg ondersteunt mantelzorgers en zorgvrijwilligers op diverse gebieden en gaat daarbij vraaggericht en op maat te werk. Het doel is dat mantelzorgers hun zorgtaken kunnen vervullen en volhouden, in combinatie met goede zorg voor henzelf en de uitvoering van andere levenstaken. De inzet van zorgvrijwilligers is daarbij essentieel. Mantelzorgers en zorgvrijwilligers houden binnen de zorg- en dienstverlening voortdurend eigen regie en keuzevrijheid.

Steunpunt Mantelzorg biedt daarnaast ook vervangende mantelzorg aan alleenstaande hulpvragers die geen of (te) weinig gebruik kunnen maken van mantelzorg in hun directe omgeving.

Het Steunpunt Mantelzorg ondersteunt alle mantelzorgers uit de gemeenten Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem, Stein en Vaals. Alleenstaande hulpvragers uit de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul en Vaals kunnen gebruik maken van de diensten vrijwillige thuiszorg en ziekenhuisbegeleiding.

Novire ondersteunt

Novire is verheugd om met deze organisatie te kunnen samenwerken om zo de Qsuite, als totaaloplossing voor de informele zorg, in te mogen zetten bij het steunpunt. In het eerste gesprek vorige week hebben we alle mogelijkheden verkend, en Novire is nu druk bezig met de inrichting van de applicatie. Aankomende maandag al zetten we de volgende stap en gaan we verder met de inrichting en implementatie.

Met vertrouwen uit zien naar een succesvolle samenwerking

Novire ziet uit naar de verdere samenwerking, maar het Steunpunt ook. Het Steunpunt verwoordt dit zelf als volgt: "Wij willen graag overgaan op Qsuite en daarbij met jullie, met Novire, ‘in zee gaan’. Wij hebben alle vertrouwen in het systeem. En in jullie deskundigheid, betrokkenheid en enthousiasme om het systeem goed in te richten voor Steunpunt Mantelzorg Zuid en de implementatie goed te doen verlopen."

Meer informatie? Neem contact op met Novire!