We zijn er trots op een nieuwe samenwerking te mogen aankondigen! Van der Spek Uitvaart en Novire gaan samenwerken om de Qsuite als planningstool (en meer) in te zetten ter ondersteuning van alle medewerkers van Van der Spek Uitvaart. Na een periode van ontwerpen, afstemmen en finetunen, zijn we afgelopen dinsdag tot overeenstemming gekomen en daar zijn we vanuit Novire erg blij mee!

Van der Spek

Van der Spek uitvaart

Van der Spek uitvaart is een familiebedrijf dat al vijf generaties lang uitvaarten verzorgt in de gehele provincie Zuid-Holland. We zijn al geruime tijd met elkaar aan het optrekken. Van der spek Uitvaart heeft Novire de mogelijkheid gegeven om de processen, werkwijzen en systemen van de organisatie te leren kennen.

Vanuit alle werkprocessen en huidige systemen hebben we een procesweergave gemaakt van de huidige situatie. Daarnaast hebben we ook een ontwerp gemaakt voor de mogelijke toekomstige situatie. Waar er nu verschillende systemen voor de verschillende procesonderdelen worden gebruikt, is er veel winst te halen wanneer je vanuit één applicatie de planning van de uitvaartdossiers vorm geeft.

Trappelen om te beginnen

Nu we dit hele proces hebben doorlopen, is het tijd om inhoudelijk van start te gaan. De sprint- en projectplanning is gereed. De ontwikkelcapaciteit in het ontwikkelteam wordt opgeschaald en we kunnen van start!

Meer informatie?

Bekijk onze oplossing. Neem voor vragen gerust contact op!