Gisteren was het zo ver: de ondertekening van de overeenkomsten met Van der Spek Uitvaart. Al eerder bereikten we overeenstemming, maar gisteren konden we overgaan tot ondertekening van de officiële stukken. Volgende week staat het eerste kernteam-overleg op het programma!

Samenwerking Van Der Spek Uitvaart

Esther Nieuwenhuizen van Novire schudt op de foto de hand van Kees van der Spek, directeur van Van der Spek Uitvaart. Nieuwenhuizen: ‘We zijn trots op deze samenwerking. We hebben als Novire veel respect voor de visie en het ondernemerschap van Van der Spek Uitvaart. Novire mag het hele planningsproces ondersteunen met behulp van Qsuite. Dat op zichzelf is al fantastisch, maar daarnaast ervaren we met elkaar ook veel synergie in de visie op (uitvaart)zorg en ondernemerschap... Dat belooft wat!’

Concreet aan de slag

Inmiddels zijn we druk doende met het treffen van alle voorbereidingen. Volgende week zullen we in het kernteam de eerste inhoudelijke stappen gaan zetten en de Qsuite gaan inrichten en doorontwikkelen.

In de voorfase hebben we uitgebreid met elkaar nagedacht over hoe de applicatie moet werken en daar plukken we nu de vruchten van. We gaan in het kernteam op basis van Scrum verder finetunen, maar de basis staat. De ontwikkelaars zijn dan ook al flink aan de slag gegaan.

We kijken uit naar de samenwerking met deze inspirende partij!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.