Novire en .VDMi/ werken al jaren samen. Al sinds Novire eind 2010 besloot om haar softwareproducten helemaal opnieuw op te bouwen en de Qsuite in haar huidige vorm tot stand kwam, heeft .VDMi/ hierin een hele belangrijke rol gespeeld. Complexe internettoepassingen zijn hun specialiteit en daarom hebben zij een heel belangrijk deel in het bouwen van de Qsuite voor hun rekening genomen. En nog steeds bouwen we er met elkaar volop aan door. Novire en .VDMi/ hebben samen een prachtige duurzame samenwerking waar we trots op zijn!

Logo VDMI

.VDMi/

.VDMi/ ontwikkelt complexe websites en webapplicaties. .VDMi/ levert haar klanten producten op maat, waarbij .VDMi/ de vertaalslag maakt tussen de wens van de klant en de technische mogelijkheden. .VDMi/ richt zich vooral op de complexere oplossingen die voor klanten gerealiseerd worden. Het uitgangspunt voor .VDMi/ is techniek. .VDMi/ is geen strategisch ontwerp en adviesbureau, de focus ligt vooral op het inhoudelijke product en de technische optimale oplossing daarbij. .VDMi/ werkt met Zurmo en is vooral gespecialiseerd in het open source CMS Drupal.

Nu gaan we een stap verder!

Een mooie ontwikkeling was net aan het einde van 2016 dat er bij .VDMi/ de behoefte ontstond om hun eigen werkprocessen en kwaliteit verder te borgen in een kwaliteitsmanagementsysteem. Een groeiende organisatie zoals .VDMi/ is gebaat bij een gestructureerd managementsysteem.

Bovendien vragen ook opdrachtgevers om certificeringen en hoe mooi is het om dat in de eigen tool te kunnen onderbrengen. Daar waar .VDMI/ de technische know how heeft, is kenniscentrum Novire gespecialiseerd in het stroomlijnen en borgen van processen én in het behalen van de certificeringen.

We gaan dus nu een stap verder in de samenwerking; .VDMi/ gebruikt de Qsuite als managementsysteem. De inrichting is nu gereed, de opzet is door de opdrachtgevers van .VDMi/ reeds goedgekeurd en binnenkort starten we met elkaar met de duurzame implementatie. Mooi om zo over en weer de synergie verder te versterken!

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.