In het najaar van dit jaar troffen we elkaar: Yarden en Novire. Yarden was voor haar zorgteams op zoek naar een systeem dat kan ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van de zorg rondom haar uitvaarten.

Kennismaking leidde tot mooie ideën

In september maakten we met elkaar kennis en vanuit die kennismaking zijn creatieve ideeën ontstaan. We hebben met elkaar nagedacht hoe we de totaaloplossing van Novire kunnen gaan inzetten als plannings-, rooster-, registratie- en communicatietool tussen de afdeling planning en de lokale zorgteams.

yarden-logo-novire

We hebben een gefaseerde aanpak met elkaar ontwikkeld, waarvan de eerste stap de ontwikkeling van het planbord voor de planners is. In dit planbord komen de te nemen stappen van het overlijden tot en met een uitvaart in beeld.

Aan de ideeën geven we momenteel uitvoering

Novire ontwikkelt dit planbord momenteel en dat moet al medio december gereed zijn. Daarna starten we met de implementatie van de tool bij de planners. We voorzien de tool uiteraard ook van een leeromgeving. En we gaan verder! Want de volgende stap begin 2016 is om ook de zorgteams zelf op mobiele apparaten met de applicatie te laten werken.

Kortom, er is nog wat werk met elkaar te verzetten, maar wij zijn ervan overtuigd dat we in een prachtige co-productie een prachtig product kunnen neerzetten. We zijn trots op deze samenwerking!

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.