Afgelopen zaterdag 11 april won Heren 1 van volleybalvereniging SDS uit Voorthuizen in stijl de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015. Een klinkende overwinning bracht ook het kampioenschap. Novire is hoofdsponsor van dit team en is natuurlijk trots op dit fantastische resultaat.

Foto van het team

SDS heren 1 ging gedreven van start en na 3 gewonnen sets was het kampioenschap binnen. Ook de laatste set van de wedstrijd gaven ze niet uit handen, waardoor de overwinning én het kampioenschap meer dan verdiend naar SDS gingen. Een feestje werd gebouwd!

Terug naar divisieniveau

Met het kampioenschap keert SDS terug op divisieniveau en ook daar ziet de ploeg kansen. "Eindelijk zijn we weer terug in de derde divisie. Daar gaan we weer voor de volle 100% voor", aldus Marc Aelbers. Over de wedstrijd zelf kon hij alleen maar blij zijn. "We zaten vanaf het begin in een mooie flow en hoewel SVS aardig meespeelde kon het vandaag niet fout gaan. Voor mij was het natuurlijk een lekkere pot, maar we hebben het als team geflikt", zo besloot de 32-jarige hoofdblokkeerder van SDS.