Novire heeft onlangs haar applicatie Qsuite gekoppeld met Nmbrs. Dit traject is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Van der Spek Uitvaart. Van der Spek en Novire werken samen aan een planningstool voor de uitvaartbranche en een koppeling met Nmbrs kon daarbij niet ontbreken.

Hoewel de koppeling met Nmbrs reeds tot stand gekomen is, zijn er veel varianten mogelijk bij de implementatie van de koppeling. Inmiddels hebben zich organisaties uit de zorg- en welzijnssector bij Novire gemeld om Nmbrs te koppelen aan de Qsuite, waardoor verbeterslagen te realiseren zijn.

De Qsuite

De Qsuite is de SaaS oplossing van Novire. Wat ooit begon als een kwaliteitssysteem, klantvolgsysteem én personeelsinformatiesysteem in de zorg, is uitgegroeid tot applicatie die zowel binnen als buiten de zorg ingezet kan worden ter facilitering van alle bedrijfsprocessen. Van planning, resourcemanagement tot en met informatiemanagement: de Qsuite ondersteunt alle processen in de organisatie middels logische workflows en gedegen dossiervoering.

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart

Hiervan getuigt ook de samenwerking met Van der Spek Uitvaart. Van der Spek Uitvaart is een familiebedrijf dat al vijf generaties lang uitvaarten verzorgt in Rotterdam en in de gehele provincie Zuid-Holland. De organisatie groeit sterk en maakt al een ruime periode tot volle tevredenheid gebruik van Nmbrs.

Hans de Leeuw, projectmanager bij Van der Spek Uitvaart: “In onze organisatie ontstond de behoefte om één systeem in te zetten voor de dossiervoering en verantwoording, maar vooral voor de planning. Het verzorgen van uitvaarten moet immers zeer strak gepland en uitgevoerd worden en er kunnen geen fouten worden gemaakt. De werkprocessen werden deels door systemen en deels door handmatige overzichten uitgevoerd. Nu wordt de Qsuite ingezet om het gehele proces te ondersteunen. Vanuit één centrale plaats, voor alle medewerkers op hun eigen rol en taak.”

Welk voordeel biedt de koppeling?

De twee belangrijkste onderdelen van de planning zijn de uitvaartdossiers en de medewerkers. Daarom kon een koppeling met Nmbrs in dit totaalplaatje niet ontbreken.

Dankzij de koppeling worden gegevens van de medewerkers, zoals de persoonlijke gegevens, de contracturen, het verzuim, het verlof, de beschikbaarheid en de loonkosten, geïmporteerd in de Qsuite. Op basis van die gegevens kan de planning namelijk worden opgesteld én geoptimaliseerd. De gegevens worden op één plaats ingevoerd, in Nmbrs. In de Qsuite worden de gegevens vervolgens gebruikt voor een optimaal werkproces.

De Leeuw: “De koppeling met Nmbrs levert ons tijdwinst op, maar vooral weten we nu zeker dat we overal de juiste gegevens gebruiken.”

Novire

Novire is een kenniscentrum en strategisch adviesbureau. Novire ondersteunt organisaties in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs én in de zakelijke dienstverlening om processen te optimaliseren. De Qsuite is hierbij het hulpmiddel. De Qsuite ondersteunt de processen en zorgt voor een continue verbetercyclus, zodat procesoptimalisatie een vanzelfsprekendheid is.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Novire. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Novire via 033 277 99 77. Voor meer informatie over de Nmbrs API verwijzen wij je naar onze support pagina.