We zijn er trots op dat we de samenwerking met stichting Welzijn Bommelerwaard mogen aankondigen. Novire is uitgekozen om de vervanger van MezzoRegistratie te mogen leveren; daar zijn uiteraard heel blij mee en trots op!

Stichting Welzijn Bommelerwaard

Stichting Welzijn Bommelerwaard is de welzijnsorganisatie van de Bommelerwaard. De stichting is lid van Mezzo en gebruikt momenteel MezzoRegistratie als registratiesysteem. Echter, dat systeem wordt niet meer ontwikkeld en zal ook definitief gaan stoppen.

Met de Qsuite bieden we een alternatief waar inmiddels al 25 organisaties in de informele zorg gebruik van maken. De Qsuite is echter veel breder dan alleen de ondersteuning van de mantelzorgers en bemiddeling van vrijwilligers. De Qsuite wordt ook in heel veel andere takken van sport ingezet. En dat maakt het leuk, want daarmee kan de Qsuite ook de gehele organisatie faciliteren ipv alleen het deel van de mantelzorgers en vrijwilligers.

Professioneel en gedegen

Afgelopen mei hebben we nader kennis gemaakt. Al eens eerder, toen Novire startte met het traject om een passende vervanging voor MezzoRegistratie te leveren, hadden we al eens elkaar ontmoet. De organisatie heeft zich daarna echter georiënteerd en gekeken welke opties er zijn om naar over te stappen.

Na een breed onderzoek is stichting Welzijn Bommelerwaard toch bij Novire uitgekomen. Zoals gezegd, daar zijn we blij mee en trots op. Nadrukkelijk hebben teruggekregen van de organisatie dat de aanpak, de (juridische en contractuele) afhechting en het systeem heel gedegen zijn. Ook het feit dat we al zo’n beproefde methode hebben om de gegevens te migreren, geeft veel vertrouwen.

Inmiddels staan de eerste bijeenkomsten gepland en gaan we voortvarend aan de slag.

We kijken uit naar een mooie samenwerking waarin we de organisatie kunnen ondersteunen in een soepele overgang en een duurzame applicatie waarmee we gezamenlijk de toekomst in kunnen!

Meer informatie? Neem contact op met Novire via 033 277 99 77.