Met trots mogen we opnieuw een nieuwe samenwerking aankondigen! In de maand april en mei gaan we samen met Sigma uit Nijkerk aan de slag om Qsuite volledig voor deze organisatie op maat in te richten.

Sigma.jpg

Sigma

Sigma heeft een heel breed productportfolio. Zo bieden ze ondersteuning aan vrijwilligers, mantelzorgers en senioren, bemiddelen ze tussen hulpvragers en vrijwilligers en bieden ze formulierenhulp. Tevens is Sigma een expertisecentrum voor andere organisaties en zorgprofessionals op het gebied van informele zorg. Een prachtig breed portfolio dat we met de Qsuite graag ook in deze breedte willen ondersteunen.

Vervanging van MezzoRegistratie

Ook Sigma is lid van Mezzo en zij gebruiken momenteel MezzoRegistratie als registratiesysteem. Mezzo heeft als koepelorganisatie van organisaties voor informele zorg (vrijwilligers- en mantelzorgersondersteuning) Novire gevraagd om een alternatief te bieden voor MezzoRegistratie.

Duurzame en schone migratie

De eerste organisaties zijn inmiddels in een vergevorderd stadium en de laatste hand wordt momenteel gelegd aan de migraties van de data vanuit MezzoRegistratie. Dat is geen sinecure want we willen de gegevens zoveel mogelijk ‘schoon’ over zetten. We bouwen daarom heel wat zorgvuldigheidsstappen in, in het proces. Voor Sigma kunnen we mooi voortbouwen op de ervaringen die we hier al hebben opgedaan en de komende maanden nog zullen opdoen.

We zijn blij met deze nieuwe samenwerkingspartner en we kijken uit naar de start van het traject. De afspraken daartoe staan al gepland, dus de verdere voorbereidingen kunnen alvast getroffen worden.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met Novire.